Sorrento - Fietshoes 2-3 fietsen

Homeright (Voor) tentaccessoiresright Beschermhoezen

Zorg ervoor dat jouw fietsen onbeschadigd op plaats van bestemming aankomen!

 

Productomschrijving van de fietshoes voor 2 à 3 fietsen

Je gaat op vakantie en wilt graag meerdere fietsen onbeschadigd meenemen op de fietsendrager achter op de camper of caravan. Met deze fietshoes zorg je ervoor dat de fietsen tijdens de reis beschermd worden tegen weersinvloeden.

 

Deze beschermhoes is geschikt voor het vervoeren van 2 tot 3 fietsen.

 

Materiaal van de fietshoes

Door het sterke materiaal is de fietsbeschermhoes bestemd tegen weersinvloeden en kan het goed tegen een stootje. De fietsdragerhoes is gemaakt van 200D ripstop polyester met PU coating 3000mm. Dat betekent dat de fietshoes UV bestendig en waterafstotend is.

Het is een zwarte beschermingshoes met daarin ventilatie gaatjes. De afmetingen zijn 2500 X 650 X 800 mm.

 

Fietshoes met markeringsbordvenster

Een bijkomend voordeel is dat de beschermhoes een houder heeft voor een markeringsbord. In de hoes bevindt zich een doorzichtvenster waar het markeringsbord door te zien is.

 

Markeringsborden zijn bedoeld om aan te geven dat je lading achterop je caravan of camper hebt. In dit geval fietsen. In Nederland is een markeringsbord niet verplicht. Wij raden voor jouw eigen veiligheid wel aan om altijd een markeringsbord te gebruiken. In Italië en Spanje is een markeringsbord wel verplicht.

 

Gemakkelijk in gebruik

Je plaatst de beschermhoes over de fietsen, die op de fietsendrager achterop de camper of caravan staan, totdat deze geheel bedekt zijn. Met de twee elastieken met haken bevestig je de hoes aan de fietsendrager. En de reis kan beginnen!

 

Als je op plaats van bestemming bent aangekomen kan je de beschermhoes gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde opbergtas.

 

Maak de beschermhoes compleet

Mocht het nog niet in jouw bezit zijn, dan is het voor jouw veiligheid ook goed om een markeringsbord aan te schaffen. De markeringsborden die HABA aanbeveelt worden hieronder getoond bij het kopje “Gerelateerde producten”.

 

Om de fietsdragerhoes zo strak mogelijk om de fietsen heen te bevestigen bevelen wij ook spanbanden aan. Dit beschermt de fietsen extra tijdens het vervoeren met de caravan of camper en het draagt bij aan de levensduur van de fietsbeschermhoes. Deze worden ook getoond onder het kopje “Gerelateerde producten”.

Artikelnummer7601250

Adviesverkoopprijs€ 52,25

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht