Gardia - Kokosmat #happycampers

Homeright (Voor) tentaccessoiresright Buiten accessories

Jullie zijn echte happycampers, toch?

 

Productomschrijving voor de kokosmat

De kokos deurmat is speciaal ontworpen voor alle happycampers! Elke keer als je jouw camper, caravan of tent binnenstapt, tovert deze kokos deurmat een lach op je gezicht.

 

Design van de kokosmat voor het kamperen

De kokos deurmat heeft een authentiek uiterlijk door de bruine kleur en het materiaal. De kokosmat zorgt voor een neutrale en natuurlijke uitstraling. De bijpassende tekst en afbeeldingen zijn wit afgedrukt.

 

Door het gebruik van kokos, met zijn ruwe en harde structuur, werkt de kokosmat zeer goed om de schoenen op schoon te vegen.

 

De kokosmat heeft de volgende afmetingen: 250 x 500 x 12 mm. De kokosmat is speciaal ontworpen om te gebruiken op de camping. Hierbij is er rekening gehouden met de maten.

 

Natuurvriendelijke deurmat

De kokosmat voor op de camping is gemaakt van 100% kokos, de buitenkant van een kokosnoot. Door het gebruik van natuurlijk materiaal ben je milieubewust bezig.

 

De voordelen van 100% kokos is dat de mat schimmel- en rotbestendig is. Daarnaast is de mat ook geluiddempend.

 

Inspirerende tekst op de kokosmat

De kokos deurmat is speciaal ontworpen voor iedereen die van kamperen houdt. De witte tekst op de deurmat zegt het al, “happycampers”. Daarnaast staan er ook inspirerende iconen in het kampeerthema op de deurmat afgebeeld. Om enthousiast van te worden.

 

 

 

Voor alle happycampers is het een must om deze kokosmat voor de deur te hebben liggen!

Verkrijgbaar in de winkels vanaf juli 2021.

 

 

Artikelnummer8402070

Adviesverkoopprijs€ 7,80

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht