Flexibel markeringsbord

Homeright Beveiliging & Veiligheidright Waarschuwingsartikel

Veilig op weg

Het markeren van een uit stekende lading was niet eerder zo makkelijk!

Markeringsbord is flexibel
Het flexibele markeringsbord laat zich zeer goed spannen op de uit stekende lading, juist doordat het bord flexibel is. Het bord is gemaakt van massief kunststof, waardoor het makkelijk te buigen is, zonder dat het breekt.
Met een langere levensduur is het markeringsbord duurzamer t.o.v. niet flexibele markeringsborden.

Materiaal markeringsbord
Het markeringsbord is van sterk kunststof gemaakt, namelijk van polypropyleen.

Reflectie van het markeringsbord
Dit markeringsbord is voorzien van klasse II hoog retro-reflecterende folie waarbij het retro-reflectiesysteem bestaat uit glaspareltjes die zijn afgedekt door een heldere gladde toplaag. Kenmerkend is de “honingraadstructuur” die te zien is op het folie. Licht wordt goed gereflecteerd door dit folie, waardoor het bord al op afstand goed zichtbaar is.

Markeringsbord bevestigen
Het markeringsbord is voorzien van stevige metalen ogen om het bord vast te zetten aan de lading.

Markeringsbord regelgeving
Markeringsborden zijn bedoeld om zowel overdag als in nachtsituatie, de zichtbaarheid van een uit stekende lading te vergroten. Bijvoorbeeld zoals bij een fietsdrager met fietsen achterop de caravan of camper.
In Nederland is een markeringsbord niet verplicht. Wij raden voor je eigen veiligheid wel aan om altijd een markeringsbord te gebruiken.

Het markeringsbord is geschikt voor het markeren van lading voor alle landen, behalve Spanje en Italië, waar een speciaal bord vereist is.

Afmetingen markeringsbord
De afmetingen van het markeringsbord zijn: 500x500x1.3mm.

Product alternatief
Indien je op zoek bent naar een dubbelzijdig markeringsbord voor Spanje of Italië wordt deze getoond onder het kopje “Product alternatief”. Ook tonen we markeringsborden van ander materiaal.

Productcombinatie
In ons assortiment hebben wij een fietshoes met een markeringsbordvenster. Dit markeringsbord en de fietshoes zijn een goede combinatie om de fietsen veilig te vervoeren.

Verkrijgbaar in de winkels vanaf februari 2022.

Artikelnummer7601580

Adviesverkoopprijs€ 18,70

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht