Kast compleet met voeding en kabelboom en watersensor

Homeright Nieuwe artikelen seizoen 2023

De PDU kit is een voorbedrade stroomverdeler met kabelboomkit en waterpeilsonde. De PDU kit verzorgt de gehele stroomvoorziening van de camper en is voor zowel de stroomvoorziening van 230V als 12V . Bij de PDU kit  inbegrepen is ook de complete kabelset voor de aansluiting van de apparatuur op 230V en 12V. Hierbij is in verschillende kleurkabels aangegeven welke bedrading gebruikt moet worden voor de 230V aansluiting en welke voor 12V. Bij het uitvallen van een zekering (groep) heeft dit geen effect op andere groepen, deze blijven werken. 

De  PDU kit bevat  ook een controlepaneel welke van een afstand bediend kan worden. Hierop kan je de status checken en ook functies aan/uit schakelen als dit nodig is. Zo kan de binnen- en buitenverlichting in 1 keer in- en uitgeschakeld worden.  Ook de waterpomp kan via het paneel geforceerd aangezet worden.

Op het gedeelte van het paneel met de indicatoren kan het niveau van de afvalwatertank afgelezen worden en of de pomp op dat moment in werking is. 

De PDU kit is verder voorzien van een waterpeil sensor. Op het paneel kan hierdoor afgelezen worden wat het niveau is in de vers watertank.


  • Verzorgt gehele stroomvoorziening in camper
  • Voorzien van waterpeil sensor
  • Controlepaneel om op afstand de PDU te bedienen en de status af te lezen
  • Complete kabelset voor aansluiting 230V en 12V

Artikelnummer4606105

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht