LED dimmer module met afstandsbediening

Homeright Verlichtingright Lichtschakelaar - dimmer

Buitenverlichting op afstand aanzetten

Je bent ’s avonds uit eten geweest en je komt terug bij de camper, caravan of boot als het al donker is. Met de afstandsbediening van de LED dimmer kan je vanaf een afstand de buitenlampen aanzetten. Met de verlichting aan zie je goed waar je loopt.

Verlichting
Met de LED dimmer met afstandsbediening kunnen meerdere lichtbronnen tegelijkertijd op afstand aan/uit geschakeld en gedimd worden. De LED dimmer is uitermate geschikt om LED verlichting met een zere lage stroom te kunnen dimmen.
Het totale vermogen dat te schakelen is, is maximaal 96W, wat betekent dat bijvoorbeeld de Viganella deurlamp (7W) en binnenlamp Tivoli plafonnière (10W) met gemak tegelijkertijd te schakelen zijn met 1 LED dimmer module.

Afstandsbediening
De set is voorzien van 2 stuks afstandsbediening.
De afstandsbediening heeft 3 knoppen: een aan/uitknop, knop om de verlichting feller te laten branden en een knop om de verlichting te dimmen.
Het bereik van de hoog frequente afstandsbediening is groot en werkt tot 10m afstand van de dimmer module. De afstandsbediening is makkelijk mee te nemen aan de sleutelbos.

Monteren
Je monteert de dimmer binnen in de camper, caravan of boot, te plaatsen tussen de verlichting en de voeding.
Bedrading van de verlichting is eenvoudig te verbinden met de LED dimmer module, omdat deze aan beide zijden voorzien is van stroomdraad klemmetjes. Open het klemmetje, plaats de bedrading en sluit de connector om de bedrading vast te zetten.
De dimmer module zelf heeft 4 montagegaten van Ø4mm.
De afmetingen van de dimmer zijn 110x56x34mm.

Product alternatief
Ben je op zoek naar een dimmer met touch bediening die binnen het C-line assortiment valt dan raden wij de C-Line touch dimmer aan. Hoeft het niet binnen hetzelfde assortiment te vallen, dan is de ITouch Led dimmer ook een goede optie. De dimmers worden getoond onder het kopje “Product alternatief”.

Product combinatie
Deze dimmer werkt uitstekend voor de Viganella deurverlichting. Deze worden getoond onder het kopje “Gerelateerde producten”.

Artikelnummer4300299H

Adviesverkoopprijs€ 23,10

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht