Abano Bluetooth Module - Bluetooth monitor voor MPPT lader 12V-260W-20A

Homeright Nieuwe Producten

De zon schijnt! Hoeveel duurzame energie levert mijn zonnepaneel op?

 

Productomschrijving van de Bluetooth adapter voor de zonnepaneel

Je houdt van kamperen en de natuur. Door een zonnepaneel aan te schaffen ben je bewust bezig met de natuur. Heel goed! Maar, wat levert jouw zonnepaneel eigenlijk op?

Door een bluetooth adapter aan te sluiten op de MPPT lader kan je alle belangrijke informatie in een oog opslag in zien op jouw mobiel!

 

Speciaal voor de MPPT lader van HABA

De Bluetooth adapter is geschikt om aan te sluiten op de MPPT lader van HABA.

 

Energie route van zon naar elektrische apparaat

De zon schijnt op het zonnepaneel waardoor duurzame energie wordt opgewekt. De opgewekte energie wordt omgezet tot bruikbare energie door de MPPT lader. De MPPT lader stuurt informatie door aan de Remote LCD Display of Bluetooth adapter. De bruikbare energie wordt geleverd aan de accu. De accu slaat de energie op. De elektrische apparaten die aanstaan in en rond de camper of caravan kunnen nu worden voorzien van stroom.

 

De MPPT lader, accu en zonnepaneel worden getoond onder het kopje “Gerelateerde producten”.

 

Aansluiten en in gebruik nemen van de Bluetooth adapter

De bluetooth adapter heeft aan de zijkant 2 montage ogen. Hiermee kan je de adapter eenvoudig ophangen op een voor jou handige plek in de caravan of camper.

 

Design van de Bluetooth adapter

De display is gemaakt van plastic en is zwart van kleur. De afmetingen zijn 67,3 X 36 X 15,3 mm. De kabel die je aansluit op de MPPT lader heeft een lengte van 1,4 m.

 

App

Om alle informatie van het zonnepaneel af te lezen is een app beschikbaar. Heel handig, zo heb je alle belangrijke gegevens van het zonnepaneel binnen hand bereik!

 

Product alternatief

Er is ook een mogelijkheid om alle belangrijke informatie van het zonnepaneel in te zien op een display. De Remote LCD Display voor MPPT lader wordt getoond onder het kopje “Product alternatief”.

Artikelnummer4404270

Adviesverkoopprijs€ 41,10

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht