Caletta LED deurlamp

Homeright Nieuwe Producten

Stap je caravan of camper in met een goed verlichte deuropening

 

Productomschrijving van de LED deurlamp

Op de camping kan het ’s avonds en ‘s nachts erg donker zijn. Het is dan lastig om te zien of je jouw voeten goed neerzet in de deuropening. Met de LED deurlamp is dat verleden tijd. De deur LEDverlichting is speciaal gemaakt voor caravans en campers en de ideale lamp om de ingang te verlichten.

 

Design van de LED deurlamp

De Caletta LED deurlamp heeft een mooie vormgeving voor boven de deur en is compact. Het geeft een modieuze uitstraling.

 

De lichtbalk is zwart van kleur en is slecht 23,5 cm breed. De totale afmetingen van de deurlamp zijn 235 X 35 X 40 mm. De 12V deurlamp geeft extra veel licht, namelijk 400 lumen. Daarnaast is het verbruik maar 5W.

 

De deurlamp is eenvoudig en netjes afgewerkt te monteren, doordat de montage schroefgaten verborgen zitten onder de kap van de lamp. Verbind de bedrading van 300mm met het 12V netwerk en de lamp is klaar voor gebruik.

 

Product alternatief

Past een witte kleur behuizing beter bij jouw caravan of camper dan hebben we dezelfde deurlamp ook in het wit. Deze wordt getoond onder het kopje “Product alternatief”.

 

De LED deurlamp is er ook in een bredere variant van 48cm, namelijk de Rovello deurlamp. Beschikbaar in wit en zwart met een lichtsterkte van 900 lumen.

Artikelnummer4302541

Adviesverkoopprijs€ 24,90

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht