Central Park Opvouwbare picknickmand met geïntegreerde tafel

Homeright Nieuwe Producten

Tijdens het kamperen gezellig picknicken met elkaar!

Gezellig met elkaar picknicken op een mooie bestemming met een waanzinnig uitzicht. Deze opvouwbare picknickmand zorgt ervoor dat jij geniet van de buitenlucht zoals #happycampers dat doen.

Multifunctionele picknickmand
De uitgevouwen mand heeft een inhoud van 15L en is multifunctioneel te gebruiken als boodschappenmand, badje voor huisdieren, wasbak voor het wassen van kleding of de vaat en natuurlijk als picknickmand.

Lekkernij in de picknickmand
Als je tijdens het kamperen gaat picknicken neem je natuurlijk lekkernij mee. Met een inhoud van 15L en een maximaal gewicht van 3.5kg kan je genieten van genoeg lekkernij!

Van picknickmand tot picknicktafel
Hoe handig is het als je de mand niet alleen kan gebruiken om de lekkernijen te vervoeren, maar ook kan uitvouwen tot picknick tafel!
Door het uitklappen van de 2 uitklapbare staanders, wordt het deksel van de mand een tafel. Het oppervlak van de tafel is voorzien van een sleuf voor een tablet en een uitsparing voor een beker.
Het oppervlak van de picknicktafel is: 460x280mm.

Opvouwbare picknickmand
Het geheel is na gebruik compact op te ruimen door de mand op te vouwen. Met de beperkte ruimte in de caravan/camper is dat erg fijn.
De afmeting van een uitgevouwen picknickmand is: 460x280x210mm.
De afmeting van een opgevouwen picknickmand is: 460x280x90mm.

Lichtgewicht
De picknickmand is licht in gewicht. Hij weegt maar 1.55kg. Je tilt de mand aan de handgreep makkelijk op.

Maak de opvouwbare set compleet
De picknick mand is onderdeel van ons opvouwbare assortiment. Ben je geïnteresseerd in andere kampeerartikelen die opvouwbaar zijn? De opvouwbare kampeeraccessoires worden getoond onder het kopje “Gerelateerde producten”.

Verkrijgbaar in de winkels vanaf februari 2022.

 

Artikelnummer7601945

Adviesverkoopprijs€ 34,00

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht