Darwin XL opstap

Homeright Nieuwe Producten

Stap door de extra brede treden comfortabeler in en uit jouw caravan of camper

 

Productomschrijving van de Darwin XL opstap

De caravan opstap met extra brede treden plaats je voor de in-/uitgang van jouw camper of caravan. De extra brede treden zorgen er voor dat jij veilig in- en uitstapt.

 

Caravan trap met extra comfort

Door de extra brede treden stap je met gemak in en uit de deuropening. De opstap kan een gewicht dragen van maximaal 150 kg, dat maakt dat de opstap erg stevig en sterk is.

De brede treden zijn bedekt met rubberen matten met reliëf om uitglijden te voorkomen. Gladheid op een opstap is verleden tijd!

 

Design van de caravan trap

De opstap is gemaakt van aluminium. De treden zijn zwart bekleed met rubber en het is zilver van kleur. Door de keuze van deze neutrale kleuren is het geschikt in elk interieur.

 

De afmeting van beide treden is 550 X 230 mm. De totale afmeting van de opstap 615 X 670 X 385 mm.

 

Maak de caravan opstap compleet

De Darwin opstapbeugel bied je de mogelijkheid om nog veiliger in- en uit de caravan of camper te stappen. De opstapbeugel geeft je houvast tijdens het op- en afstappen.

 

Daarnaast is de Darwin XL opstap ook uit te breiden met instelbare voetjes Stepfoot Darwin/London. De voetjes zijn gemaakt voor 3 opstapjes uit ons assortiment, waaronder de Darwin XL opstap. Indien je gaat kamperen op een zachte en oneffen ondergrond geven de brede voetjes meer stabiliteit en zorgen ervoor dat de trap niet wegzakt in de zachte bodem.

 

De uitbreidingsproducten worden getoond onder het kopje “Gerelateerde producten”.

 

Alternatief voor de Darwin XL opstap

Naast de Darwin XL verkopen wij ook de “normale” Darwin. Ook verkopen wij een enkele aluminium opstap: London. Deze worden getoond onder het kopje “Product alternatief”. 


Campingtrend schreef een review over de Darwin XL. De review is te lezen via: Review Darwin XL van Campingtrend

Artikelnummer7400085

Adviesverkoopprijs€ 92,95

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht