Mugello thermische wielhoes 15-17"

Homeright Nieuwe Producten

Bescherm je caravan- of camperbanden tegen invloeden van buiten

 

Productomschrijving van de Thermische wielhoes Mugello

Deze Thermische wielhoezen beschermen jouw caravanbanden of camperbanden tegen stof en vuil. Het beschermt je banden ook tegen het uitdrogen of verbranden door de zon en andere weersinvloeden. Verzorg je banden goed, want het is de bedoeling dat je er nog veel mee gaat reizen!

 

Bevestigen

Als je op de camping bent aangekomen schuif je de wielhoes in een hand omdraai over de band heen. Aan de onderkant zitten 2 uitsparingen om met tentharingen de wielhoes te bevestigen aan de grond. Zo zorg je ervoor dat de wielhoes geen kant meer op kan.

 

Materiaal

De thermische wielhoes is gemaakt van EVA foam en aluminium. EVA foam is een goede isolator voor warmte. Aluminium is reflecterend materiaal voor warmte en zonnestralen. Deze materialen samen maakt de wielhoes van hoge kwaliteit.

 

Welke wielen komen in aanmerking

De wielhoes voor de caravan of camper is bestemd voor wielen van 15 t/m 17 inch.

De afmetingen van de wielhoes zijn 840 X 10 X 705 mm.

Product alternatief

 

Wij hebben ook andere wielhoezen in het assortiment. De MONZA wielhoes is geschikt voor een kleinere banden maat, 13 t/m 15 inch. De wielhoes, Fiorano,  verkopen wij ook voor grotere maten banden. De producten worden getoond onder het kopje “Product alternatief”.

 

 

Artikelnummer7601219

Adviesverkoopprijs€ 22,25

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht