Porzio deurlamp LED 12V wit

Homeright Nieuwe Producten

Verlicht de deuropening van jouw camper of caravan goed!

Veiligheid voorop. Het is belangrijk om de deuropening van jouw camper of caravan goed te verlichten. Dit vergroot de veiligheid tijdens het in- en uitstappen wanneer het buiten donker is.
De Porzio deurlamp is verlichting voor boven de deuropening van de caravan of camper.

Goede lichtverdeling
De Porzio deurlamp is een breed uitstralende lichtbron en door de frosted cover wordt het licht gelijkmatig verdeeld, wat een gelijkmatige verdeling van het licht geeft, waardoor er geen harde schaduwen ontstaan. Dit maakt het prettiger om ’s avonds in- en uit de camper of caravan te stappen.
Ook fijn om goede verlichting te hebben wanneer je ’s avonds buiten zit in de voortent of onder de luifel.
Door een externe dimmer aan te sluiten, is de lichtsterkte van de Porzio deurlamp te dimmen.

Brede deuropeningen
De deurlamp is 60cm breed.

Waterdicht
De schuimrubber afdichting aan de achterzijde van de lamp zorgt ervoor dat na montage de deurlamp waterdicht is. Eventuele condensvorming onder de frosted kap kan weg door de openingen aan de onderzijde van de lamp.

Monteren
De lamp is eenvoudig te monteren. Achter de kap van de lamp bevinden zich 2 montage gaten. Met deze montage gaten bevestig je de lamp boven de deuropening. Na montage klik je de kap terug, de montagegaten zijn nu verborgen.

Product alternatief
Ben je op zoek naar een deurlamp voor een smallere deuropening? Onder het kopje “product alternatief” wordt de Rovello (48cm) en de Caletta (23.5cm) getoond.

Verkrijgbaar in de winkels vanaf februari 2022.

Artikelnummer4302560

Adviesverkoopprijs€ 28,50

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht