Reno kraansplitter

Homeright Nieuwe Producten

Gebruik je kraan voor 2 doelen tegelijk tijdens het kamperen!

 

Productomschrijving van de Reno kraansplitter

Wil jij én het zwembadje vullen met water én de plantjes met de waterslang water geven op de camping? En dat tegelijkertijd? Dat kan met de kraansplitter!

 

Je draait de kraan splitter met gemak op je kraan en vervolgens heb je 2 vertakkingen van water.

 

Design Reno kraansplitter

De kraansplitter is blauw en zwart. Het is gemaakt van kunststof. De kraansplitter is vast te draaien op een (buiten)kraan met een diameter van 27mm. De waterslangen zijn vervolgens eenvoudig te koppelen aan de kraansplitter, doordat de kraansplitter voorzien is van snelkoppelingen. De snelkoppelingen zijn echter ook onafhankelijk van elkaar af te draaien, waardoor normale schroef aansluitingen met een diameter van 27mm beschikbaar worden.

 

Maak het compleet

De waterslang die perfect op de kraansplitter past is de “magic hose” van HABA. Dit product is in 2 verschillende lengtes te verkrijgen. De aanbevolen waterslang wordt hieronder getoond bij “Gerelateerde producten”.

 

Product alternatief

Ben je op zoek naar een kraanadapter met snelkoppeling voor in je caravan of camper met 1 vertakking, dan bevelen wij de Panama - kraan adapter aan. Deze wordt getoond onder het kopje "Product alternatief".

Artikelnummer2402550H

Adviesverkoopprijs€ 8,05

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht