Rovello LED deurlamp

Homeright Nieuwe Producten

Stap je caravan of camper in met een goed verlichte deuropening

 

Productomschrijving van de LED deurlamp

Op de camping kan het ’s avonds en ‘s nachts erg donker zijn. Het is dan lastig om te zien of je jouw voeten goed neerzet in de deuropening. Met de LED deurlamp is dat verleden tijd. De deur LEDverlichting is speciaal gemaakt voor caravans en campers en de ideale lamp om de ingang te verlichten.

 

Design van de LED deurlamp

De Rovello deurlamp heeft een mooie langwerpige en compacte vormgeving voor boven de deur. Het geeft een modieuze uitstraling.

 

De lichtbalk is zwart van kleur en is slecht 48 cm breed. De totale afmetingen van de deurlamp zijn 480 X 30 X 40 mm. De 12V deurlamp geeft extra veel licht, namelijk 900 lumen. Daarnaast is het verbruik maar 4W.

 

De deurlamp is eenvoudig en netjes afgewerkt te monteren, doordat de montage schroefgaten verborgen zitten onder de kap van de lamp. Verbind de bedrading van 300mm met het 12V netwerk en de lamp is klaar voor gebruik.

 

Product alternatief

Past een witte kleur behuizing beter bij jouw caravan of camper dan hebben we dezelfde deurlamp ook in het wit. Deze wordt getoond onder het kopje “Product alternatief”.

 

Wil je liever voor een smallere variant LED deurlamp gaan, met vergelijkbaar design, dan heeft HABA de Caletta deurlamp van 23,5cm in het assortiment. Beschikbaar in wit en zwart met een lichtsterkte van 400 lumen.

Artikelnummer4302551

Adviesverkoopprijs€ 31,15

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht