Pure Sine 2000 - pure sinus omvormer 2000W

Homeright Nieuwe Producten

Wil jij ook tv kijken, koffie drinken en je haar föhnen tijdens het kamperen?

 

Productomschrijving van de Pure Sinus Inverter 2000W

Door de Pure Sinus Inverter aan te sluiten op de accu van jouw caravan of camper vorm je 12V om naar 230V. Door de omvormer aan te sluiten maak je het mogelijk om tv te kijken, koffie te zetten en een föhn te gebruiken, op een plek waar geen stroomvoorziening van buitenaf is.

 

Deze omvormer levert een hoge wattage, namelijk 2000W, waardoor je meerdere apparaten tegelijkertijd aan kunt zetten, die samen maximaal 2000W verbruiken.

 

De omvormer is gemaakt van aluminium en grijs van kleur. De afmetingen zijn 320 X 230 X 100 mm

 

Inverter geschikt voor gevoelige apparaten

De omvormer heeft een zuivere sinus. Dat betekent dat het ook geschikt is voor gevoelige apparaten, zoals laptops en TV’s.

 

Inverter is veilig

Een erg belangrijk aspect van de omvormer is dat het beveiligd is tegen kortsluiting en overbelasting. Je hoeft je tijdens je vakantie geen zorgen te maken!

 

Inverter heeft AC prioriteit

Zodra je de caravan of camper aansluit op de stroompaal op de camping zorgt deze inverter er automatisch voor dat het omschakelt van stroom van de accu, naar stroom van de stroompaal.

Onderweg naar de camping kan je gewoon gebruik maken van je koffiezetapparaat door middel van de inverter.

De omschakeltijd is niet te merken. Zelfs als de TV aanstaat en je steekt de stekker in de stroompaal merk je er niks van.

 

Inverter met afstandsbediening

De inverter is voorzien van een afstandsbediening. De meeste inverters zijn geïnstalleerd op een plaats waar je niet makkelijk bij kan komen. Als je een dagje er op uit gaat is het beter dat de inverter uitgezet wordt. Met de afstandsbediening is het uitschakelen van de inverter zo gedaan!

 

Inverter is compleet

Bij de omvormer worden aansluitkabels voor de accu, een remote control, aarde-kabel en reserve zekeringen meegeleverd. Na aanschaf van deze Sinus omvormer kan het direct worden aangesloten in jouw caravan of camper en gebruikt worden.

 

Alternatieve producten

Mocht je liever een inverter aanschaffen met een ander wattage dan hebben wij dit ook in ons assortiment. Het gaat dan om 300W, 600W, 1500W, 3000W en 4000W. Deze worden getoond onder het kopje “Product alternatief”.

Artikelnummer4403450

Adviesverkoopprijs€ 598,00

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht