Toledo zonwerende voorruitscherm

Homeright Nieuwe Producten

Houd de temperatuur in de camper onder controle!

 

Productomschrijving Toledo zonwerende voorruitscherm

De Toledo zonwerende voorruitscherm is zowel in de zomer als in de winter goed te gebruiken. In de zomer blijft het lekker koel in de camper. En in de winter houdt het de kou juist buiten de deur.

 

Multifunctioneel

De raamisolatie is een thermische isolatie. Het zorgt voor de thermische bescherming van de camper. Het voorruitscherm is te gebruiken in zowel de zomer tegen de warmte/uv-straling, als in de winter tegen de kou en het bevriezen van de ruiten.

 

Naast isolatie zorgt het er ook voor dat de ramen van jouw camper schoon blijven. Wil je doorreizen naar jouw volgende bestemming dan hoef je niet eerst de ramen schoon te maken.

 

Geschikt voor Fiat Ducato vans

De raamisolatie is geschikt voor Fiat Ducato vans vanaf 2002.

 

Materiaal

De isolatiedeken is gemaakt van EVA foam en aluminium.

EVA foam is een goede isolator voor warmte en geluid. Aluminium is reflecterend materiaal voor warmte en zonnestralen. Samen zijn deze materialen een erg goede bescherming tegen warmte van buiten (zomer) en het behouden van warmte van binnen (winter).

 

Uiteraard is de screen cover geschikt voor alle weersomstandigheden.

 

Afmetingen

De afmetingen van de buitenisolatie worden getoond in de afbeeldingen.

 

Bevestigen van het zonwerende voorruitscherm aan de camper

De raamisolatie bevestig je aan de buitenzijde van de camper. Het moet zowel op de voorruit als de zijramen vastgezet worden. De screen cover heeft 5 uitsparingen. Door deze gaten trek je de bijgeleverde elastische koorden met haken. Op deze manier bevestig je de isolatiedeken aan de camper. Het gedeelte bij de deur bevestig je nog steviger met 2 flexibele elastieken. Deze elastieken klem je vast als de deur dicht is.  

 

Zonwerend voorruitscherm is compleet

Bij het isolatiescherm wordt bevestigingsmateriaal bijgeleverd, bestaand uit 5 elastieken koorden met haken. De 2 flexibele elastieken zijn onderdeel van de screencover.

 

Ook wordt er een handige opbergtas bij geleverd. De buitenisolatie is makkelijk op te rollen en op te bergen in de tas.

Verkrijgbaar in de winkels vanaf juli 2021. 

Artikelnummer7601228

Adviesverkoopprijs€ 111,05

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht