Toledo isolerend voorruitscherm

Homeright Uitgelicht

Houd de temperatuur in de camper onder controle!

Het Toledo isolerend voorruitscherm is zowel in de zomer als in de winter te gebruiken. In de zomer houdt hij de camper lekker koel. En in de winter houdt hij de kou buiten.

 

 

Multifunctioneel

De raamisolatie is een thermische isolatie. Het zorgt voor de thermische bescherming van de camper. Het voorruitscherm kan zowel gebruikt worden tegen hitte/UV-straling in de zomer als tegen koude en bevriezende ruiten in de winter.

 

Naast isolatie houdt het ook de ramen van uw camper schoon. Wanneer u naar uw volgende bestemming wilt reizen, hoeft u niet eerst de ramen schoon te maken.

 

De raamisolatie is geschikt voor Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper bestelwagens van 2002 tot 2021.

 

 

Materialen

De isolatiedeken is gemaakt van EVA-schuim en aluminium.

 

EVA-schuim is een goede warmte- en geluidsisolator. Aluminium is een reflecterend materiaal voor warmte en zonnestralen. Samen bieden deze materialen een zeer goede bescherming tegen warmte van buitenaf (zomer) en houden ze de warmte binnen (winter).

 

Uiteraard is het schermdoek geschikt voor alle weersomstandigheden. 

 

Bevestiging van de isolerende voorruitafdekking aan de camper

De raamisolatie wordt aan de buitenkant van de camper bevestigd. Het moet zowel aan de voorruit als aan de zijruiten worden bevestigd. De voorruitafdekking heeft 5 uitsparingen. U trekt de meegeleverde elastische koorden met haken door deze uitsparingen. Zo bevestig je de isolatiedeken aan de camper. Het deel bij de deur bevestig je nog steviger met 2 flexibele elastieken. Deze elastieken klem je vast als de deur dicht is.

 

De isolerende voorruitafdekking is compleet

Het isolatiescherm wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, bestaande uit 5 elastische koorden met haken. De 2 flexibele elastieken maken deel uit van de screencover.

 

Een handige opbergtas wordt ook meegeleverd. De buitenisolatie is eenvoudig op te rollen en op te bergen in de tas.

 

 

Artikelnummer7601228

Adviesverkoopprijs€ 109,95

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht