Handdouche

Homeright Waterright Buitendouche

Even snel afspoelen met de compacte handdouche! 

Productomschrijving van de handdouche 12V
Vandaag hebben jullie de auto gepakt om te genieten van het mooiste strand van de vakantiebestemming. Na een heerlijke dag strand wil je even snel al het zand van je afspoelen. De compacte handdouche is jouw beste vriend! 

Handdouche 12V neem je overal mee naar toe
De handdouche heeft een compact formaat waardoor het makkelijk is om het overal mee naar toe te nemen. Leg de handdouche in je auto, caravan, camper of boot en de handdouche reist met je mee. Uiteraard is de handdouche ook te gebruiken op jouw kampeerplek.

12V
De buiten handdouche gebruik je door de stekker in een 12V contact te steken.

Hoe gebruik je de handdouche?
De handdouche gebruik je als volgt: De stekker van de handdouche steek je in een 12V contact. De pomp hang je in het water wat je wil gebruiken. Je zet de douche aan door op het knopje te drukken. Nu kan jij je afspoelen!

Filter
De handdouche heeft een filter. De filter dient ervoor om bijvoorbeeld water uit een meer te filteren, voordat het uit de douchekop komt. Bladeren en andere onzuiverheden blijven achter in de filter van de handdouche. Jij kan lekker douchen met schoon water.

Ophangmogelijkheden
De handdouche heeft 2 ophangmogelijkheden, een zuignap en een ophanghaak. Handen vrij om je af te spoelen en te kunnen douchen.

Instelbare hoeveelheid water
De hoeveelheid water die uit de handdouche komt, is instelbaar. Heb je niet zoveel water nodig dan stel je dat eenvoudig in met de pinnetjes aan de bovenkant van het handvat.

Afmetingen
De lengte van de waterslang is 1,7 m. Het elektrische snoer is in zijn geheel 4,7 m. 

Product alternatief
Wij hebben meerdere douches voor op de camping in het assortiment. Heb je liever een handdouche waarbij het water opwarmt door de zon? Of een handdouche met een accu? Deze handdouches worden getoond onder het kopje “Product alternatief”.

Artikelnummer2402400

Adviesverkoopprijs€ 29,95

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht