Estanto - Opbergplank voor badkamer accessoires

Homeright Huishoudelijkright Badkamer accessoires

Wil jij ook meer ruimte in jouw badkamer van de caravan of camper? Heel herkenbaar!

 

Productinformatie over de opbergplank met ophanghaken voor in de badkamer

Creëer meer ruimte in jouw caravan of camper met deze multifunctionele opbergplank met ophanghaken.

 

Multifunctionele opbergplank

Dit opbergrek is veelzijdig in gebruik. Op de plank kan je al jouw badkamer artikelen netjes neerzetten, denk hierbij aan douchefris, shampoo, luchtjes en deodorant. Onder de opbergplank is er de mogelijkheid om aan 6 haken spullen op te hangen. Jouw handdoek, shirt of pyjama hangen voortaan keurig aan dit badkamerrek. Ook kan je jouw toilettas aan de haken ophangen, dit bespaart ruimte op de wastafel.

Met deze plank met ophanghaken ga je praktisch om met de ruimte in jouw badkamer van de camper of caravan.

 

Opbergplank is makkelijk te bevestigen

De plank met kledinghaken voor in de caravan of camper is makkelijk op te hangen. De 2 zuignappen bevochtigen, vervolgens stevig tegen de muur aandrukken en vastdraaien met de draaiknop. Jij kan nu jouw badkamer gaan organiseren.

 

Opbergplank past in elk interieur

Met het neutrale design en de witte kleur past het in elk interieur van een caravan of camper. De houder kan maximaal 4 kg dragen. De afmetingen zijn 320 X 117 X 173mm.

 

Maak jouw badkamer interieur compleet

De opbergplank met ophanghaken is onderdeel van ons badkamer accessoires assortiment. Onder het kopje “Gerelateerde producten” zie je de andere producten die deel uitmaken van ons assortiment. Het bestaat uit een ophanghaak, opbergbakje, tandenborstelhouder en toiletpapierhouder. Maak jouw badkamer interieur van de caravan of camper compleet!

 

Product alternatief

Ga je liever voor alleen de ophanghaken of handige opbergbak waar al je producten in kunnen in de vorm van een mand. Dan raden wij jou de ophanghaken en opbergbak uit ons badkamer accessoires assortiment aan. Deze producten worden getoond onder het kopje “Product alternatief”

Verkrijgbaar in de winkels vanaf juli 2021.Artikelnummer7701652

Adviesverkoopprijs€ 9,95

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht