Odonto - Tandenborstelhouder

Homeright Huishoudelijkright Badkamer accessoires

Laat jij jouw tandenborstel ook slingeren in de caravan of camper? Geef de tandenborstel een goede plek.

 

Productinformatie over de tandenborstelhouder

Met deze tandenborstelhouder is jouw tandenborstel altijd netjes opgeborgen. De tandenborstelhouder is geschikt voor meerdere tandenborstels en een tube tandpasta. Dat is fijn als je met het gehele gezin op vakantie bent.

 

De tandenborstelhouder is makkelijk te bevestigen

De tandenborstelhouder voor in de caravan of camper is makkelijk op te hangen. De zuignap bevochtigen, vervolgens stevig tegen de muur aandrukken en vastdraaien met de draaiknop. De tandenborstelhouder is nu klaar voor gebruik.

 

De tandenborstelhouder past in elk interieur

Met het neutrale design en de witte kleur past het in elk interieur van een caravan of camper. De houder kan maximaal 2 kg dragen. De afmetingen zijn 119 X 94 X 161 mm.
 

Maak jouw badkamer interieur compleet

Deze tandenborstelhouder is onderdeel van ons badkamer assortiment. Onder het kopje “Gerelateerde producten” zie je de andere producten die deel uitmaken van ons assortiment. Het bestaat uit een ophanghaak, opbergbakje en toiletpapierhouder. Maak jouw badkamer interieur van de caravan of camper compleet!

 

Product alternatief

Ga je liever voor een opbergplankje met meer mogelijkheden voor je badkamer accessoires dan raden wij jou het opbergrek uit ons badkamer assortiment aan. Het opbergrek is getoond onder het kopje “Product alternatief”.

Verkrijgbaar in de winkels vanaf juli 2021.

Artikelnummer7701651H

Adviesverkoopprijs€ 5,95

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht