Maas 1000 drukpomp 10L/min

Homeright Waterright Pompjes

Heb jij voldoende water als je de kraan in de caravan of camper gebruikt?

 

Productomschrijving van de drukwaterpomp Maas 1000

De Maas 1000 is een 12V drukwaterpomp. De waterpomp zorgt ervoor dat het water door de leidingen gaat stromen zodra er vraag is naar water uit bijvoorbeeld een kraan of douche, maar ook bij het spoelen van het toilet.

Met deze pomp heb je in heel je camper of caravan een goede, stabiele waterdruk.

 

Speciaal voor de camper en caravan

De drukpomp is bij uitstek geschikt voor de camper en caravan. Bijna elke kraan is te gebruiken in combinatie met de Maas 1000 waterpomp.

 

Eenvoudig te installeren

De waterpomp is eenvoudig te installeren door de montage voetjes op de gewenste plaats vast te schroeven. De drukpomp is te plaatsen buiten de watertank op een makkelijk te bereiken plek. De montage voetjes zijn gekozen voor het isoleren van de pomp van het montage oppervlak. Hierdoor worden trillingen en geluid tot een minimum beperkt.

 

De aansluiting met de flexibele leidingen is eenvoudig gemaakt met de bijgeleverde rechte en haakse koppelstukken en filter met snelkoppelingen.

 

Hoe werkt de drukwaterpomp

De Maas 1000 zuigt water aan uit de tank. De pomp wordt geactiveerd wanneer de druk wegvalt in de leiding en de kraan dus open is. De waterpomp zuigt het water aan van de watertank en pompt dit met druk naar waar de vraag naar water is (kraan/douche/toilet).

De waterpomp geeft 10L/min en de druk is 2.4 bar. Hij dient aangesloten te worden op 12V.

 

Lange levensduur

De drukwaterpomp heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur. Een thermische beveiliging gaat overbelasting tegen.

 

Materiaal drukwaterpomp

De drukwaterpomp is gemaakt van kunststof, metaal. De kleur is zwart. De drukpomp heeft een afmeting van 205 X 188 X 90 mm.

 

Bijgeleverde onderdelen

Bij de Maas 1000 drukwaterpomp wordt een filter, een recht koppelingsstuk en een haaks koppelingsstuk bijgeleverd .

 

Product alternatief

Ben je op zoek naar een drukwaterpomp die 7L/min pompt? Dan bevelen wij de Maas 700 aan. Deze wordt getoond onder het kopje "Product alternatief".

Artikelnummer2400710

Adviesverkoopprijs€ 79,90

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht