over ons


HABA_overons_banner

HABA in het kort
HABA is een distributeur van accessoires voor caravan, camping en boot & aanhanger.
Met meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche heeft HABA een sterk assortiment aan doorontwikkelde (technische) producten.
De meeste producten worden gefabriceerd in eigen regie, waarbij kwaliteit voorop staat. Voor de ontwikkeling van nieuwe kampeeroplossingen
werkt HABA met de laatste 3D technologieën. Volgens klanten scoort HABA goed op innovatie, prijs/kwaliteit verhouding, uitleveringsgraad en service (in meerdere talen).
 
#happycampers
HABA maakt van iedereen die daarvoor open staat #happycampers: gelukkige, tevreden mensen. Buitenmensen, avonturiers. Mensen die hun vrije tijd graag besteden in de buitenlucht. Die na een geslaagde dag buiten hun tent opzetten in de duinen, een kampeervakantie hebben gepland met de caravan naar Spanje, met de camper de ene na de andere locatie bezoeken of met de boot vertrekken naar de Atlantische Oceaan. De #happycamper is zorgeloos, geniet van zijn vrije tijd en is op alles voorbereid.

Ondanks dat HABA niet direct aan de consument levert, zijn de gebruikers van onze producten erg belangrijk omdat zij ons succes bepalen.
De mening van de consument is daarom ook belangrijk voor ons beleid en verdere ontwikkeling van nieuwe producten.

Platform #happycampers
Heb je een goed product idee? Of ontbrak er iets tijdens je vorige vakantie?
Wij denken graag met je mee! Je kan je idee en-/of ervaringen delen via MY HABA IDEA

Samenwerking met HABA
Bent u een groothandel en geïnteresseerd in een samenwerking met HABA? Klik dan op deze link.Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht