Hold-up Plus haring set voor afvalwaterslang

Homeright Waterright Afvalwater

Eenvoudig het afvalwater afvoeren

Met de Hold-up Plus haringen kan eenvoudig en snel een goed aflopend traject voor de afvalwaterslang gemaakt worden, door de pennen op verschillende hoogtes de grond in te slaan.
Het afvalwater stroomt op deze manier goed weg vanuit de camper/caravan naar het riool.
Door een zwanenhals te maken in de flexibele afvalwaterslang worden vieze luchtjes vanuit het riool tegen gehouden.
De haringen zijn een uitbreiding voor de Colapz afvalwaterslang en het adapterstuk.

Beschermd tegen roestvorming
De haringen worden buiten gebruikt en zijn tegen weersinvloeden bestand. Deze haringen zijn verchroomd, wat het ontstaan van roest tegengaat. In tegenstelling tot de traditionele haringen gaan deze haringen daardoor langer mee.

Zwanenhals: Vieze lucht vanuit het riool tegenhouden
Door een U-bocht (zwanenhals effect) in de afvalwaterslang te maken en te ondersteunen met de haringen voorkom je dat riool lucht naar boven komt door de afvoer de caravan of camper in.

 

Gemakkelijk de grond in te slaan
De haringen hebben een extra grote kop en een zeer scherpe punt. Dit zorgt ervoor dat je de haringen makkelijker de grond in slaat. Bovendien zijn de haringen van zeer sterk materiaal gemaakt, waardoor ze minder gevoelig zijn voor afbreken.


Bescherming scherpe punt
De punten van de haringen zijn voorzien van rubberen dopjes, zodat de scherpe punten afgeschermd zijn bij opbergen en geen beschadiging kunnen veroorzaken aan andere opgeborgen spullen.


Haringenset
De set bestaat uit 10 haringen. De haringen worden geleverd in een opbergtasje met trekkoord. Ideaal om de set netjes op te bergen in de caravan of camper.
De haringen zijn allemaal 300 mm lang en hebben een pen diameter van 6 mm.


Productcombinatie
Zoals eerder genoemd zijn de haringen een uitbreiding op de Colapz afvalwaterslang. Onder het kopje “Gerelateerde producten” worden de onderdelen van de waterslang getoond.

 

Artikelnummer2400830

Adviesverkoopprijs€ 34,50

Als je haba.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht